perjantai 25. joulukuuta 2020

Kuntavaaleissa 2021 suomalainen orjakansa iloitsee iloisena veronmaksajana kansamme kurjistamisesta toiseuden elättien hyväksi?

Tamperelainen valontuoja kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto 24.12.2020 lahjojen tuoja

Kuntavaaleissa 2021 suomalainen orjakansa iloitsee iloisena veronmaksajana kansamme kurjistamisesta toiseuden elättien hyväksi? Siltä tuntuu kun seuraa keskusteluita pekka haavisto pro ja vastaan al hol partalapsien Suomeen tuottamisesta, elintasopakolaisten imemisestä ihollemme, sekä somalihuijareiden kotouttamisesta pakoloisina vaikka vierailevat kotimaissaan säännöllisesti = Järjestelmällisestä huijaamisestahan on kyse ja suomalaisten toimimisesta orjinaan.

Valkoisemman rehellisemmän suomalaisen ei somalittamisen asialla: Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere omalla valitsijayhdistyslistallaan

 

https://kuntavaaliehdokas-Tampere-2021.blogspot.com


Arkistoblogi Keskustelua xenofiliasta Seppo Lehto-ajatuksia netin eri foorumeilta


https://keskustelua-xenofiliasta.blogspot.com


Olkaa hyvä ja laittakaa jakoon fb:ssä ja yleisemminkin netissä: On syytä muistaa että vierasperäisyyden ja islamin palvonta voidaan katsoa kaikkein raskaimmaksi synniksi alkuperäväestöjen oikeuksia kohtaan ( Seppo Lehto ajatuksia )

--------------------------------------- 
Kansakunnalliset uhkamme tunkevat keskuuteemme toiseuden vaaroina alueriistoin, pandemioina turhan turismin ja elintasopakoloisten maahamme päästämisen kautta. Vielä alle 100 vuotta sitten puhuttiin avoimesti loisina niistä joilla ei ollut toimea, virkaa, tilaa tmv:aa. Nyt selkosuomi pyritään estämään erilaisten kgb-taustaisten demlarottien toimin joita on asemiinsa päässyt erityisesti kgb-lehmä tarja halosen presidenttikautena tuomareiksi juomareiksi ja perusoikeuksiemme kaventajiksi valtionsyyttäjistä käräjäoikeuksiin etc:





 -----------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti